Română

Despre noi

       Va stam la dispozitie cu un restaurant modern si elegant. Bucataria proprie poate oferi specialitati gastronomice de o larga diversitate incepand cu preparatele traditionale romanesti, specialitati europene sau vanatoresti, pregatite pentru dumneavoastra de maestri in arta culinara. Barul dispune atat de bauturi indigene cat si de renume international, putand raspunde oricarui gust sau exigenta.

Restaurantul ROYAL este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.

Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.

Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina renumitele mancaruri unguresti cu specialitatile românesti alaturi de cele mai bune vinuri.

Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului "ROYAL", intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc.

Restaurantul ROYAL dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 100 de locuri in salonul mare si 56 de locuri in salonul mic + 14 locuri in separeu.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de relaxare si liniste, primitoare si racoroasa, chiar in centrul orasului Miercurea Ciuc, aceasta poate gazdui pana la 60 de persoane.